ZomervakantieActiviteiten

Ook dit jaar is de Werkgroep ZomervakantieActiviteiten weer bezig met het organiseren van enkele speciale activiteiten.

Op het programma staat een bezoek aan de Petruskerk in Vught, die gered is van de sloop. Het is nu een ontmoetingscentrum met o.a. een Museum, Bibliotheek en Wereldwinkel en een gezellige plaats om koffie en thee te drinken.

Cees Prinsen die wij kennen van museum De Dorpsdokter in Hilvarenbeek en van zijn optreden met de Meidenkist, bekijkt in De Brandshof van Sjef v.d. Brand of de door ons van huis meegebrachte schatten Kunst zijn of aardige Kitsch.

Ook worden er weer twee creatieve activiteiten georganiseerd.
Contact50 Udenhout acryl gietenFien van den Aker verzorgt in haar atelier aan huis in Berkel-Enschot, de workshop Acrylverf gieten: het maken van een schilderijtje door het gieten van acrylverf op doek.
De workshop Schilderen van een Aquarel in een Lijnenspel in zwart-wit, wordt verzorgd door Eva Wouters in het Atrium van de Eikelaar.

Daarnaast is er alleen voor de bewoners van de Eikelaar een gezellige middag gepland in het restaurant met koffie en thee en een lekker gebakje. Er is tijd om met elkaar te praten en tijd om te luisteren naar de liedjes die gezongen worden door troubadour Frans van Lith. De bewoners krijgen een persoonlijk uitnodiging voor deze middag.

In nieuwsbrief ContActueel van mei kunt u veel meer lezen over het programma en kunt u zich aanmelden.

Namens Werkgroep ZomervakantieActiviteiten
Lian Hoogstraten
Contact50 Udenhout telefoon 013-511 1940
 scw@contact50udenhout.nl

Contact50 Udenhout Zomeractiviteiten
Scroll naar top