Start fietsseizoen van De fietsclub

Tja. Kijk. We kúnnen natuurlijk allemaal Woutje Poels gaan spelen: afspreken, dat we thuis in de huiskamer allemaal een opstelling maken van fiets, trainingsstandaard en digitale multimediale tv. Dan vragen we aan Wil Haans of hij ervoor wil zorgen dat alle deelnemers aan onze virtuele fietstocht op 11 mei met elkaar via de laptop kunnen kletsen en aangesloten zijn op de eerste route van het seizoen van De fietsclub: op weg naar een gezellige koffiepauze ergens in de regio. Niks te maken met corona, met verboden groepsvorming, niks te maken met verplichte anderhalve meter afstand, zelfs de verkeersregels kunnen we aan onze fietslaarzen lappen.

Tja. Kijk. Maar onze naam luidt niet Wout Poels en wij omringen ons niet met dik gesponsord materieel. Wij willen gewoon graag fijn fietsen langs een van de mooie routes van De fietsclub. Voorlopig kan dat niet. Gezien het voortduren van de beperkende veiligheidsmaatregelen, meent De fietsclub de start van het fietsseizoen uit te moeten stellen tot maandag 10 augustus.
Mochten er beperkingen eerder worden opgeheven, dan bekijken wij of we ook eerder met De fietsclub op stap kunnen gaan. We houden u op de hoogte via website, nieuwsbrief en De Wegwijzer.
Contact: Sjef de Graaf, Contact50 Udenhout telefoon 013-511 2334.

Contact50 Udenhout Fietsclub logo
Scroll naar top