Waarschijnlijk toch Dagreis naar Rotterdam

Kijkt u ook zo uit naar een dag gezellig met elkaar op stap? Het uitzicht op de Dagreis naar Rotterdam met de workshop marsepein bij Van Noppen blijft er voor ons gelukkig. EMA-reizen biedt ons deze dagreis op woensdag 30 september onder de op dat moment geldende coronavoorwaarden aan.

De reisorganisator houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent, dat wij, deelnemers aan de reis, ons aan de volgende regels moeten houden:

  • Houd 1½ meter afstand;
  • blijf in de bus op de aan u toegewezen plaats zitten;
  • mondkapjes zijn in de bus verplicht en ook op plaatsen waar de goede afstand niet bewaard kan worden;
  • was vaak uw handen;
  • blijf bij verkoudheidsklachten thuis;
  • blijf ook thuis als iemand in uw directe omgeving benauwdheidsklachten of koorts heeft.

Informatie over deze dagreis kunt u vinden in ContActueel van april. In ContActueel van augustus wordt deze informatie herhaald en kunnen we de kosten voor leden en niet-leden bekendmaken.

Aanmelden voor de dagreis van woensdag 30 september kan met het aanmeldformulier in de nieuwsbrief ContActueel van augustus. Deze nieuwsbrief wordt vanaf donderdag 30 juli bij u bezorgd. Aanmelden kan vanaf 30 juli. U kunt u tot en met uiterlijk woensdag 5 augustus aanmelden.

Indien de coronavoorwaarden tussentijds veranderen, brengen wij u daarvan tijdig op de hoogte. Er blijft altijd het voorbehoud, dat ons land bij een nieuwe uitbraak van het coronavirus weer op slot gaat.

Marijke Weijtmans, Werkgroep Reizen

Contact50 Udenhout werkgroep reizen
Scroll naar top