Repair Café Udenhout komt eraan

Het initiatief van Dorpsraad Udenhout en Contact50 om een Repair Café in Udenhout in te gaan richten, is in het dorp goed ontvangen. Er heeft zich inmiddels een tiental handige mensen aangemeld, er is gereedschap aangeboden en er is een locatie in beeld. Het is tijd voor een volgende stap.

Zo gauw de verruiming van de coronamaatregelen dat toelaat, roepen we de mensen die zich hebben aangemeld bijeen; wij verwachten dat dat in juli kan. In coronaveilige omstandigheden bespreken we dan met elkaar hoe we de opbouw en inrichting van het Repair Café Udenhout op juiste wijze in gang kunnen zetten.

Oproep
Natuurlijk zijn we blij met de positieve reacties en prijzen we ons er gelukkig mee, dat meerdere personen zich al hebben aangemeld.
Toch doen wij nog eens een beroep op u. Bent u handig en vindt u het leuk én belangrijk om een dorpsgenoot blij te maken met de reparatie van een kapot apparaat, stuk speelgoed of meubelstuk? Wilt u een bijdrage leveren als gastvrouw of gastheer? Hebt u gereedschap, reparatiematerialen of reparatie-onderdelen beschikbaar?
Neem dan snel contact op met:

Wil Haans, Contact50 Udenhout telefoon 013-511 2348
 info@contact50udenhout.nl

Cees de Graaf, Contact50 Udenhout telefoon 013-511 2440
info@dorpsraadudenhout.nl .

Contact50 Udenhout Repair cafe
Scroll naar top