Badmintonclub Udenhout

Vanaf maandag 24 augustus van 09:00 uur tot 10:00 uur en woensdag 26 augustus van 10:00 uur tot 11:30 uur gaan we weer beginnen met badminton in de Roomley in Udenhout.
De club heeft een veelbewogen jaar achter de rug. De afdeling senioren (18-50 jaar) is wegens gebrek aan leden gestopt, het bestuur is afgetreden, de sportzaal is van binnen en van buiten verbouwd en we hebben te maken gehad met een stop vanwege Corona.

Gelukkig kan ons badmintongroepje FiftyFit onder de naam Badmintonclub Udenhout weer van start en vol goede moed beginnen we aan een nieuw seizoen in een vernieuwde Roomley.
Wij zijn een badmintonclub voor 50-plussers, waar je naast sportief bezig zijn ook gezelligheid vindt. Nieuwe leden zijn van harte welkom, iedereen kan meedoen van beginneling tot ervaren badmintonner. We spelen met een roulatiesysteem, zodat je iedere keer een nieuwe uitdaging treft.

Heb je belangstelling of ken je iemand die badmintonnen eens wil proberen? Je kunt eerst enkele keren gratis meespelen om de sfeer te proeven.

Contact: Corrie Pijnenburg, secretaris:  06-42 68 10 84
Aanmelden bij: secretariaatbcuff@gmail.com
Informatie op: www.bcudenhout.nl
Facebook: Badmintonclub Udenhout

Scroll naar top