Fietsen met Wim Brekelmans

Op donderdagmiddag in de even weken kunt u weer deelnemen aan een fietstocht van ongeveer 45 km. lengte in een wat steviger tempo. Op de heenweg kiezen we wind tegen, zodat we op de terugweg hopelijk wind mee hebben. Er wordt ongeveer halverwege een keer kort gepauzeerd.

De eerstvolgende fietstochten zijn op donderdag 3 en 17 september en op 1 oktober. Om 13:30 uur stipt vertrekt de groep vanaf het parkeerterrein bij TrefpunT Senioren, Tuinstraat 69 en keert daar rond 17:00 uur weer terug. Aanmelden is niet nodig; zorg ervoor dat u op tijd bent.

De veiligheidsmaatregelen in verband met het coronavirus zijn voor deze activiteit onverkort van kracht. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM.

Contact: Wim Brekelmans,  Contact50 Udenhout telefoon 06-23 46 01 03

Contact50 Udenhout Fietsclub logo
Scroll naar top