Kennis verkeersregels opfrissen

Zelf boodschappen doen, zelf een bezoekje aan een vriend of familielid gaan brengen, zo lang mogelijk onafhankelijk mobiel blijven, we willen het allemaal. Maar met het klimmen der jaren vraagt het steeds drukker wordende verkeer steeds meer inspanning. En dan veranderen af en toe ook nog eens regels en borden. Met opfriscursussen helpt Veilig Verkeer Nederland ervaren automobilisten van 55 jaar en ouder om mobiel te blijven.

Tijdens de cursus, die 2 dagdelen duurt, wordt de verkeerskennis bijgespijkerd. De instructeur geeft uitleg over oude en nieuwe verkeersregels, verkeerssituaties en verkeersborden. Ook krijgen de deelnemers adviezen.

In opdracht van de gemeente Tilburg en in samenwerking met ouderenorganisaties biedt Veilig Verkeer Nederland komend najaar verspreid over de stad de cursus aan. Data en locaties die voor Udenhouters gemakkelijk te bereiken zijn, zijn de volgende:

Udenhout, ma 7 en 14 sept. van 13:15 tot 15:30 uur;
Tilburg Noord, wo 16 en 23 sept.van 09:15 tot 11:30 uur;
Tilburg Noord, vr 13 en 20 nov. van 09:15 tot 11:30 uur;
Berkel-Enschot, do 19 en 26 nov van 13:15 tot 15:30 uur.

Aanmelden kan tot uiterlijk 1 week vóór de eerste cursusdag via www.vvn.nl/opfriscursussen of telefonisch tijdens kantooruren via 088-524 8850.
Deelname is gratis, maar vol is vol. Tijdens de cursussen worden de actuele RIVM-richtlijnen in verband met het coronavirus in acht genomen. Deelnemers krijgen een week voor aanvang van de cursus een bevestigingsmail met de locatiegegevens.

Contact: VVN,  088-524 8850

Scroll naar top