Connie Slenders nieuw bestuurslid

Toen Herman Tijhuis zijn bestuurstaken als coördinator van de werkgroep Belangenbehartiging moest neerleggen, stelde hij meteen een vervanger voor. Hij had namelijk Connie Slenders bereid gevonden om zijn werkzaamheden waar te nemen. Tijdens de uitgestelde Jaarvergadering 2020 op 10 september jl. werd zij benoemd tot bestuurslid.
Gedurende de afgelopen maanden hebben wij Connie leren kennen als een professionele en zeer betrokken belangenbehartiger. Hoog tijd om Connie aan u voor te stellen en dat doet ze graag zelf:

Connie Slenders“Mijn naam is Connie Slenders, mijn wieg stond in de Biezenmortel en tot mijn 21e groeide ik op in Udenhout. Daarna ben ik getrouwd en heb ik 7 jaar in Oisterwijk gewoond.
Sinds 1993 woon ik opnieuw in Udenhout. Mijn man Frank en ik hebben 2 kinderen. Sinds mei van dit jaar is aan ons een gezin een mooie kleinzoon toegevoegd.
Ik heb een HBO-opleiding economie gedaan en later ook nog de opleiding leraar economie. Mijn werkterrein lag altijd op het gebied van bedrijfsfinanciën. Daarnaast heb ik ook 1 dag per week als docent gefunctioneerd. Dat vond ik erg leuk om te doen. Door tijdgebrek moest ik er helaas mee stoppen.
Mijn hobby’s zijn duiken en fotograferen; het liefst combineer ik deze twee hobby’s.
Ik ben als belastinginvulhulp bij belangenbehartiging van Contact50 terecht gekomen, omdat ik iets wilde doen voor de medemens, in combinatie met mijn kwaliteiten. Dat doe ik al diverse jaren met veel plezier. Sinds begin dit jaar heb ik het stokje van Herman Tijhuis als coördinator van deze groep mogen overnemen. Ik vind het erg leuk om dit te doen.
Hoewel de start als coördinator door corona moeilijk was, wil ik me graag verder verdiepen in ondersteuning van onze leden en vrijwilligers. Intussen ben ik goed geïnformeerd over wat onze vrijwilligers allemaal doen als cliëntondersteuner, ouderenadviseur en belastinginvulhulp. Onze leden kunnen gebruik maken van de diensten van goede, fijne en deskundige ondersteuners/vrijwilligers, zo heb ik ontdekt.
Ikzelf wil me vooral verder gaan verdiepen in de financiële impact van keuzes die gemaakt moeten worden bij de mogelijkheden en opties van de WMO, WLZ en PGB. KBO Brabant zal me hierin ondersteunen. Ik hoop hiermee iets toe te voegen aan onze groep belangenbehartigers in het belang onze leden van Contact50.”

Tot zover Connie.
Het bestuur heeft er, gezien de ervaringen van de afgelopen maanden, alle vertrouwen in, dat de behartiging van de belangen van onze leden bij Connie in goede handen is. Wij wensen haar een mooie tijd toe als bestuurslid van onze vereniging en coördinator van de Werkgroep Belangenbehartiging.

Namens het bestuur, Jaap Bensing, PR.

Scroll naar top