Cursussen digitaal werken

Vanaf september biedt Contact50 weer volop mogelijkheden om uw talenten en vaardigheden in het gebruik van sociale technologie te ontwikkelen en te ondersteunen. Wij staan voor u klaar om u in een groep van maximaal 5 personen beter te leren om te gaan met de mogelijkheden van van uw digitale apparaat.
Voor alle onderstaande cursussen geldt dat u op het aanmeldformulier op blz. 7 de kosten en de datums kunt vinden. Op onze website leest u veel meer over onze cursussen. Ook daar kunt u zich inschrijven. Alle cursussen en workshops vinden plaats in lokaal 1.06 in De Peppel.

 • Windows 10 basiscursus, 6 lessen.
  Een beginnerscursus voor wie minder vertrouwd is met computer/laptop of misschien wel angstig is om knoppen in te drukken of iets aan te klikken op het scherm. Als u beter overweg wilt kunnen met uw computer/laptop kunt u zich inschrijven voor deze basiscursus.
  Brengt u zelf uw laptop mee naar de les?
 • Youtube op smartphone of tablet, 1 workshop.
  In deze workshop wordt uitgelegd welke video’s u kunt vinden, hoe u video’s kunt bekijken en opslaan binnen YouTube én hoe u op de hoogte blijft van alle nieuwe video’s die voor u interessant zijn.
 • WhatsApp op de smartphone, 2 lessen.
  U gaat 2 lessen aan de slag met WhatsApp: er is zoveel mogelijk met dit sociale medium, dat één les niet voldoende is.
 • Workshops iPhone/iPad.
  Voor beide apparaten zijn de lessen hetzelfde, behalve de iPhone workshop waarin het telefoneren wordt behandeld. Dat kan nu eenmaal niet met een iPad.

Het volledige overzicht vindt u hier.

Contact: Henk Denissen, Contact50 Udenhout telefoon06-51 91 53 16,
coördinator Werkgroep Cursussen en Vorming.

 

 

Contact50 Udenhout cursussen digitaal werken
Scroll naar top