Oproep aan de cliënten van belastinginvulhulp Jan Mommers

Zoals u eerder hebt kunnen lezen is Jan Mommers op 11 mei overleden. Jan was als belastinginvulhulp een gedreven vrijwilliger. Daarvoor blijven wij hem heel dankbaar. In deze hoedanigheid had hij ook veel ‘cliënten’ bij Contact50. Wij zullen Jan ook in dit opzicht erg missen.
Hem kennende, meen ik, dat ook Jan het vanzelfsprekend gevonden zou hebben, dat zijn werk voor u, zijn cliënt, voortgezet wordt. Daarom probeer ik momenteel in contact te komen met de cliënten van Jan.

Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden zijn na zijn overlijden de bestanden verloren gegaan, waarin hij de adresgegevens van zijn cliënten bewaarde. Daardoor is het voor mij niet mogelijk om u te bereiken.

U begrijpt hopelijk de volgende oproep: neemt u alstublieft contact met mij op, als Jan voor u de Aangifte Inkomstenbelasting verzorgde. Het heeft de voorkeur dat u dat per e-mail doet. maar het kan ook telefonisch. Als er niet wordt opgenomen, spreekt u dan alstublieft uw naam en telefoonnummer in, dan bel ik u terug.

Connie Slenders, coördinator Werkgroep Belangenbehartiging
Contact50 Udenhout
belbeh@contact50udenhout.nl
Contact50 Udenhout telefoon 06-44478190

Contact50 Udenhout Belastingdienst