RABObank ClubSupport 2020

Contact50 Udenhout en KBO Biezenmortel hebben beide een project voor de actie ClubSupport van de Rabobank ingediend.

Contact50 Udenhout
In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Een Repaircafé brengt daar verandering in! Spullen worden langer bruikbaar gemaakt en hoeven niet te worden weggegooid. De hoeveelheid grondstoffen en energie die nodig is om nieuwe producten te maken, wordt beperkt. Contact50 en Dorpsraad Udenhout hebben het initiatief genomen om een Repaircafé in Udenhout te starten. Vrijwilligers en een locatie zijn gevonden. Maar materiaal en gereedschap moeten nog worden aangeschaft. Deze actie kan daarbij helpen.

KBO-Biezenmortel
De kerstviering is voor elke KBO-afdeling een van de hoogtepunten in het jaar, zeker ook voor KBO-Biezenmortel. Zestig jaar KBO-Biezenmortel betekent dat we dit jaar ook onze zestigste kerstviering houden. Nu corona dagelijks in het nieuws is, hebben we extra behoefte aan saamhorigheid en aandacht voor elkaar. In de kerstperiode voelen we dat nog sterker. Er is dus alle reden om er deze keer voor de kerstviering een schepje bovenop te doen. Dat doen we dan ook en elke stem maakt het schepje een beetje groter.

Bent u lid van Rabobank Hart van Brabant? Dan kunt u in de periode tussen 5 en 25 oktober uw stem uitbrengen. Stemmen kan alleen digitaal. Als u telebankiert krijgt u toegang via app of computer op de gebruikelijke manier. In ander gevallen krijgt u een brief met een toegangscode.
Met uw stemmen op deze projecten in Udenhout en Biezenmortel ondersteunt u deze initiatieven.
Ondervindt u problemen bij het stemmen? Wij kunnen u helpen, zodat uw stemmen niet verloren gaan. Neem contact op met
Wil Haans (secretaris) Contact50 Udenhout telefoon 013-511 2348 of
Jaap Bensing (pr) Contact50 Udenhout telefoon 013-511 406

Scroll naar top