Cultuur vanuit uw luie stoel

Alweer een tijdje kunnen we u geen boeiende cursussen aanbieden over onderwerpen die u misschien interessant vindt. Het tweede deel van de cursus Anders kijken naar kunst van John Lommen moest door Corona uitgesteld worden en staat nog altijd in de wacht. Ook cursussen geschiedenis en sterrenkunde kunnen we u nog steeds niet aanbieden.

Maar interessante items uit onze vaderlandse geschiedenis zijn er nog genoeg; en ze zijn ook nog eens makkelijk bereikbaar. Kijkt u maar eens rond op internet. U kunt ook een gratis digitaal abonnement nemen op Historiek.net. Wekelijks ontvangt u dan per e-mail een nieuwsbrief met tal van tips.

Een wekelijkse documentaire nieuwsbrief waar u misschien blij van wordt, is de DocUpdate. Die kan elke maandagochtend in uw digitale brievenbus vallen, wanneer u zich abonneert. De maker van deze nieuwsbrief blikt wekelijks vooruit op wat aan documentaires gaat komen op de tv. Elk item wordt uitgebreid besproken met tal van links voor wie zich verder wil verdiepen in het onderwerp. Ga kijken en meld u hier aan.

Contact50 Udenhout Historiek
Scroll naar top