Horeca Waardebon – Ga samen met een maatje

werkgroep WG6Een kerstviering met elkaar zat er dit jaar voor de leden van Contact50 Udenhout niet in. In plaats daarvan hebben we u op 17 december, de dag dat de kerstviering zou plaatsvinden, onze kerstwens bezorgd, samen met een op uw naam gestelde Horeca Waardebon.
Om corona onder controle te krijgen, is ons land intussen nagenoeg op slot gegaan. Met veel familieleden of vrienden genieten van de kerstdagen en de jaarwisseling is er dit jaar niet bij. Dat is lastig, verdrietig, maar nodig om uiteindelijk weer écht samen te kunnen genieten.

We verlangen er allemaal naar om straks weer met meer mensen samen te kunnen zijn en er op uit te kunnen gaan. Het liefst niet alléén.
Misschien iemand bellen? Een maatje zoeken om samen koffie of thee te gaan drinken met een gebakje erbij? Ieder met de blauwe Horeca Waardebon om mee te betalen? Na deze nieuwe lockdown zal iedereen daar wel aan toe zijn en de bon is geldig tot 1 september.

Vindt u dit een goed idee, maar weet u niet wie u zou kunnen bellen? Wij helpen u om een maatje te vinden, wanneer de horeca weer open gaat.
Bel daarvoor
Lian Hoogstraten, coördinator Kerstviering Contact50 Udenhout telefoon 013-511 1940

Contact50 Kerstattentie
Scroll naar top