Kerstpakket voor leden van KBO-Biezenmortel

Op woensdag 16 december konden de leden van KBO-Biezenmortel een kerstpakket ophalen bij De Vorselaer. Bestuursleden en werkgroepleden stelden vóór de ingang een tafel op, mét in het midden een kerstboom: dat was duidelijk, de leden mochten vanwege corona niet naar binnen.

Enkele optimisten kwamen met de fiets of lopend naar het gemeenschapshuis. Maar zij bleken pessimisten; het was namelijk een flinke doos, die op aanwijzen van Gerrie en Riet door Jumbo-medewerkers propvol heerlijkheden gepakt was. Op één fanatiekeling na, gingen alle fietsers en wandelaars thuis gauw de auto halen of namen het aanbod van “Gooit ‘t mar bij mèn d’rin, dan breng ik ‘t efkes” dankbaar aan.

Enkele leden hadden tevoren al aangegeven dat zij niet in staat waren zelf naar De Vorselaer te komen. Sommigen lieten om onbekende reden verstek gaan. Bart heeft dat netjes opgelost, door het pakket en de erbij behorende envelop de volgende dag bij deze leden af te geven.
En zo werd het tóch nog een fijne kerstviering bij gemeenschapshuis De Vorselaer.
Jaap Bensing, coördinator PR

Contact50 kerstpakket
Scroll naar top