Vacatures en waarnemingen

Bestuurslid Jan van Gestel, coördinator van de werkgroep Ontspanning en beweging, heeft te kennen gegeven, dat hij met zijn werkzaamheden binnen onze vereniging moet stoppen. Bij het ter perse gaan van het Jaarboekje was nog niet bekend wie voor hem gaat waarnemen en hem mogelijk opvolgt. Tot dat duidelijk is, kunt u met vragen terecht bij de volgende waarnemers:

Bestuurslid Jan van Roessel, vertegenwoordiger Biezenmortel, gaf al eerder aan, dat 31 december 2020 hét geschikte moment was om het bestuursstokje over te dragen. In zijn geval is het nog te vroeg om een naam aan de waarneming en mogelijke opvolging te verbinden. Tot dat rond is, blijft Jan van Roessel als tijdelijk waarnemer van zichzelf beschikbaar.
Contact: Jan van Roessel, 
Contact50 Udenhout telefoon 013-511 1619,
bm@contact50udenhout.nl.

Contactpersoon RepairCafé Udenhout, voor vragen, opmerkingen en start van de activiteiten kunt u terecht bij de tijdelijke waarnemer:
Contact: Wil Haans,
Contact50 Udenhout telefoon 013-511 2348,
repaircafe@contact50udenhout.nl.

Namens de bestuursleden,
Hein Abbing, voorzitter.

 

wegwijzer
Scroll naar top