Fietsen met de fietsclub: nog even wachten.

In voorgaande jaren keken de fietsliefhebbers onder ons reikhalzend uit naar de nieuwsbrief ContActueel van maart. Daarin stond immers altijd het programma van de maandelijkse fietstochten op de maandagmiddag. Ook het programma van de maandelijkse dagfietstochten op woensdag, kon u in die nieuwsbrief vinden. We begonnen altijd in april. Deze keer hebt u er vergeefs naar gezocht.
Door corona is het nog altijd onduidelijk, wanneer we in 2021 met de fietstochten van De Fietsclub van start kunnen gaan. In april gaat dat zeker niet gebeuren. Maar als het eenmaal weer mag, willen én kunnen we ook zo snel mogelijk het fietsseizoen openen. De startdatum maken we bekend via deze website, de Wegwijzer en ContActueel.

Wilt u per e-mail op de hoogte gebracht worden van de start van het fietsseizoen? Stuur een e-mail naar
pr@contact50udenhout.nl
noteer in het bericht uw naam en telefoonnummer.

U ontvangt direct na het besluit alle gegevens over de eerste fietstocht van De Fietsclub in uw e-mailbox.
Wilt u meer weten over onze fietstochten? Zie het Jaarboekje 2021, blz. 7.

Contact: Sjef de Graaf, Contact50 Udenhout telefoon 013-511 2334

Contact50 Udenhout Fietsclub logo
Scroll naar top