Pasen 2021

Pasen, het feest van de Wederopstanding. In de aan Pasen voorafgaande Goede Week leven we traditioneel toe naar de kruisdood van Jezus; in de christelijke traditie redt hij daarmee het zieleheil van de mensheid.
Een jaar geleden, op Witte Donderdag, hielp The Passion ons om na deze heftige gebeurtenis hoopvol uit te kijken naar de Wederopstanding.
Nu vonden we vorig jaar rond deze tijd dat er weinig was om naar uit te kijken. Nederland was intelligent op slot en niemand wist hoe lang dat zou gaan duren. Intussen weten we dat wel. Als de meeste Nederlanders ingeënt zijn tegen corona, gaat Nederland geleidelijk weer van het slot af.
Dit jaar hebben we met Pasen dan ook echt iets om naar uit te kijken. Het is niet op stel en sprong. Maar een mogelijke bescheiden wederopstanding van onze al zo lang gemiste activiteiten begint in zicht te komen.

Wij, bestuursleden van Contact50, wensen u een
Vrolijk, gezellig, zalig Pasen 2021

contact50 udenhout pasen
Scroll naar top