Terrassen open voor Horeca Waardebon 2021

Het is echt waar. Een van de dingen waar we al vanaf Pasen naar uitgekeken hebben, is werkelijkheid geworden. Vanaf woensdag deze week mogen de terrassen weer open. We mogen weer in het zonnetje genieten van een consumptie, die ons door een attente ober wordt gebracht.
Tijd om onze Kerstattentie 2020 tevoorschijn te halen.

In plaats van onze traditionele Kerstviering bood het bestuur van Contact50 in december 2020 aan de leden een Horeca Waardebon aan. Die kan tussen 1 januari en 1 september 2021 ingewisseld worden voor een kop koffie of thee met gebak bij één van de deelnemende horecaondernemingen. Gelukkig hebben deze alle vier een terras. Vanaf nu kunt u de bon dus gebruiken.

Spelregels
Zowel voor de openstelling van de terrassen als voor de verzilvering van de waardebon gelden enkele regels.

Regels terrassen:
Er mogen maximaal 2 personen aan 1 tafeltje zitten; de afstand van 1,5 m. blijft gelden; ook blijft de regel dat u thuisblijft bij verkoudheidsklachten, een coronabesmetting van uzelf of iemand in uw omgeving of indien u op de uitslag van een coronatest wacht. U volgt altijd de aanwijzingen van het personeel op.

Regels Horeca Waardebon 2021:
U kunt de bon uitsluitend gebruiken bij een van de deelnemende horecaondernemingen;
de bon kan uitsluitend eenmalig ingewisseld worden voor een kop koffie of thee met gebak, u betaalt dus door deze bon in te leveren en de bon is geldig van 1 januari tot en met 31 augustus 2021.

Deelnemende horecaondernemingen
Onderstaande openingstijden van de terrassen zijn onder voorbehoud. Bel voor de zekerheid de horecaonderneming voordat u die gaat bezoeken. Het adres vindt u op de Horeca Waardebon 2021.

Bakkerij Besselink: nog niet bekend.
Brasserie De Kat: 6 dagen in de week van 12:00 uur tot 18:00 uur.
‘t Centrum: dagelijks van 12:00 tot 18:00 uur.
Kreitenhuys: bij goed weer op vrijdag, zaterdag, zondag van 12:00 uur tot 18:00 uur.

Samen genieten
U maakt er een echt voorjaarsfeestje van, als u samen met iemand van de herwonnen vrijheid gaat genieten. Vindt u dit een goed idee, maar weet u niet wie u zou kunnen bellen? Wij helpen u om een maatje te vinden. Bel daarvoor de coördinator SCW

Contact50 waardebon
Scroll naar top