Twee leden van Contact50 gedecoreerd.

Twee leden van Contact50 en 23 anderen kregen op maandag 26 april een lintje in de splinternieuwe raadzaal van het Tilburgse stadhuis.
Burgemeester Theo Weterings kon de lintjes nog niet bij de gedecoreerden opspelden. Ze moesten die zelf van een tafel pakken.

Contact50 Lia ClementLia Clement-Verhoeven
Zij is al sinds midden jaren ‘70 als vrijwilliger actief in diverse functies bij diverse organisaties. Zij was van 1975 tot 2018 wekelijks actief voor voetbalvereniging SVSSS in Udenhout. Ook was zij  elf jaar bestuurslid bij Stichting Udenhouts Volwassenen Onderwijs. Voor Heemcentrum ’t Schoor is ze sinds vijftien jaar actief als lid van het Schrijversteam. Ze is daar sinds 2007 secretaris. Daarnaast is ze sinds 1998 lid en vrijwilliger van het koor Andantino en neemt ze vanaf haar jeugd mantelzorgtaken op zich. (foto © gemeente Tilburg)

Joke Robben-Smits
Contact50 Joke RobbenZij was van 1982 tot 2019 actief voor de toneelzolder van basisschool De Wichelroede in Udenhout. Ze regelde het uitlenen, verhuren, maken en repareren van de kleding. Ook verzorgde ze de administratie en schonk opbrengsten aan goede doelen. Daarnaast draagt ze al 39 jaar zorg voor het onderhoud/schoonhouden van het Mariakapelletje en verzorgt ze sinds 2008 de pietenpakken voor het jaarlijkse Sinterklaas evenement op het Kasteel in Udenhout. Van 1975 tot 2016 was ze coupeuse voor Stichting Karnaval Udenhout. (foto © gemeente Tilburg)

(bewerking van het artikel in het BD van dinsdag 27 april 2021)

Contact50 lintje
Scroll naar top