Tips van de werkgroep Cultuur


Wilt u gezellig een middag of avond uit?

Dat kan met Vier het Leven!

U wordt thuis opgehaald door een gastheer of gastvrouw van Vier het Leven en samen met andere gasten gaat u gezellig naar een bioscoop, theater of een museum bij u in de buurt.
Samen uit, samen genieten!

Houdt u van theater, film of musea en gaat u graag een middag of avond uit? Dat kan met Vier het Leven!

Stichting Vier het Leven organiseert cultuuractiviteiten van deur-tot-deur voor ouderen (65+) waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten. U wordt thuis opgehaald door een gastheer of gastvrouw van Vier het Leven en samen met andere gasten gaat u gezellig naar een bioscoop, theater of museum bij u in de buurt. U geniet van een drankje tussendoor en wordt na afloop weer veilig thuisgebracht.
Hebt u interesse? U kunt geheel vrijblijvend het programma voor uw regio aanvragen. Als u mee wilt, kunt u zich per activiteit aan­melden. Per activiteit betaalt u de vermelde arrangementsprijs. Bij het arrangement zijn inbegrepen: het kaartje, de consumpties, het vervoer en de bespreekkosten.
Omdat Vier het Leven de arrangementen zo betaalbaar mogelijk wil houden, betaalt u slechts een deel van de werkelijke kosten. Voor o. a. de organisatie- en coördinatiekosten is Vier het Leven afhankelijk van financiële steun van gemeenten, donateurs, bedrijven en fondsen. Stichting Vier het Leven is een goededoelenoranisatie met een ANBI status.
Contact:
Landelijk telefoonnummer: 035 – 5245156 (ma. t/m vrij, van 9.00 – 18.00 uur)
📧 info@4hetleven.nl
Op de website www.4hetleven.nl vindt u uitgebreide gegevens, waaronder het aanbod in uw regio en de mogelijkheid om te reserveren.

U kunt nog mee met de meerdaagse reis.
Onder verantwoording van reisbureau EMA kunt u met Contact50 van 11 tot en met 15 september vijf dagen op vakantie. We verblijven in een **** hotel in Zuid-Duitsland. Zie de beschrijving op deze website.
Wilt u ook mee? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Marijke Weijtmans ☎  013 511 2505.

 

Scroll naar top