Zomer 2022

Ofschoon we er deze weken weer op gewezen worden dat corona nog niet verdwenen is, zijn we blij dat we de afgelopen tijd onze activiteiten weer vorm konden geven. Als vanouds zitten we weer op de fiets of aan de kaart- en bingotafel. We trekken er weer op uit met de wandelclubs of houden lijf en leden gezond met onze semi-sportactiviteiten.

Van enkele recente activiteiten leest in deze nieuwsbrief een verslag. We hopen dat het aanstekelijk werkt en dat u enthousiast wordt en deelneemt aan hetgeen we nog meer op het programma hebben.

De zomervakantieactiviteiten konden twee jaren lang niet doorgaan maar dat maken we weer goed met een nieuw programma. Samen met EMA bieden we zelfs de mogelijkheid om op vakantie te gaan naar Zuid Duitsland.

De werkgroep Cursussen en vorming heeft het programma met cursussen digitale vorming voor het najaar al weer samengesteld. In een bijlage van deze ContActueel vindt u het hele overzicht. Bewaar deze bijlage goed. Wellicht hebt u die later nog eens nodig.

Deze maand krijgt u een dubbelnummer van het magazine ONS. De eerstvolgende ONS en onze nieuwsbrief ContActueel worden omstreeks 25 augustus weer bij u bezorgd.

Ik wens u veel leesplezier en een mooie zomer. Voor zover u dat nog niet gedaan hebt, denk erom uw horecabon op tijd te verzilveren.

Namens de leden van de werkgroep P.R.
Wil Haans, coördinator (a.i.)

contact50 zomer 2022
Scroll naar top