ZomervakantieActiviteiten

Ook dit jaar organiseren wij enkele speciale ZomervakantieActiviteiten. Twee activiteiten vinden plaats in Udenhout en voor twee activiteiten gaan we wat verder weg. Aanmelden kan via onze met het formulier in de ContActueel van juni op de links hieronder.

Boomrooierij  (maandag 1 augustus)
Begin augustus, tijdens de rondleiding door dit oerudenhoutse bedrijf, raken de deelnemers vrijwel zeker onder de indruk van de oerkrachten die nodig zijn om de oeroude woudreuzen die in tuinen en langs wegen hopeloos in de weg staan te vellen. Vooral indrukwekkend is de zorgvuldigheid waarmee gewerkt wordt.
Lees de volledige omschrijving en meld u aan.

Feestelijke muziekmiddag met Nico van de Wetering (dinsdag 2 augustus)
Aan onze leden in de Eikelaar en de omliggende seniorenwoningen bieden we een vrolijke zomerse muziekmiddag aan in het Atrium van De Eikelaar. De middag wordt verzorgd door Nico van de Wetering met Brabantse liedjes en vertellingen.
Lees de volledige omschrijving en meld u aan.

Acryl gieten (donderdag 4 augustus)
Ook al denk je dat je niet creatief bent, acrylverf gieten geeft je toch het gevoel dat je een ware kunstenaar bent. Door een eenvoudige handeling ontstaan prachtige en verrassende kleurenpatronen. Die kun je laten zoals ze uitvallen, maar je kunt de patronen ook een beetje bijsturen. Wat er op je uiteindelijke kunstwerk te zien is, hangt af van wat de bewonderaars – en de kunstenaar zelf natuurlijk – er allemaal in ontdekken. Het is een vorm van abstracte kunst waarin je niets verkeerd kunt doen.
Lees de volledige omschrijving en meld u aan.

Kunst of aardige kitsch (dinsdag 9 augustus)
Tijdens een gezellige middag in Theetuin Brandshof bespreekt Kees Prinsen allerlei voorwerpen die u, belangstellende deelnemers aan deze middag, hebt meegenomen. Zou het echte kunst zijn? Of waardeert Kees het als aardige kitsch? Op deze middag kunt u erachter komen.
Lees de volledige omschrijving en meld u aan.

Het Schoenenkwartier in Waalwijk (woensdag 17 augustus)
Eind juni van dit jaar opent het geheel vernieuwde schoenenmuseum in een vleugel van het Krophollercomplex in Waalwijk. Het is geen doorsnee museum; het doel is namelijk een maaklab, kenniscentrum en museum te zijn. We gaan het in de derde week van augustus allemaal bekijken.
Lees de volledige omschrijving en meld u aan.

Contact50 Udenhout Zomeractiviteiten
Scroll naar top