Geld en energie besparen met ECU

Besparen doe je zo met ECU.

ecuDe kierenjagers van het pilotproject Thuis Energie Besparen Doe Je Zo hebben de aangemelde woningen onderzocht en de bewoners laten zien hoe met simpele ingrepen grote stappen gezet kunnen worden in de vermindering van het energieverbruik en vergroting van het wooncomfort.

Op de terugkomavond van 7 februari kwamen enkele bewoners hun ervaringen met de kierenjagers delen.
Het onderzoek heeft hen aangezet om bijvoorbeeld warmtebuizen te isoleren, gaten te dichten, tochtstrips aan te brengen, een terugvoerklep te bevestigen bij de afzuigkap in de keuken, kozijnen opnieuw te kitten, de instelling van de verwarmingsketel naar 60 graden te verlagen en de verwarmingsradiatoren goed stofvrij te maken.

Om meer Udenhouters over dit project te informeren zal nog een wijk/buurtbijeenkomst georganiseerd gaan worden (datum volgt).
Wilt u meer te weten komen over het project, dan kunt u kijken op de website van ECU mailen naar info@ecudenhout.nl.

Contact50 logo WG8
Scroll naar boven