Mijn zaken op orde

Contact50 orde op zakenMijn zaken op orde

Het komt meestal onverwachts; een ingrijpende gebeurtenis die iemands leven op z’n kop zet. Een ziekte of overlijden. Wat nu? Is de administratie tip-top in orde en zijn alle relevante documenten terug te vinden en makkelijk toegankelijk? Als dat zo is hoeft er niet meer gedaan te worden dan de zaken actueel te houden. Maar vaak is de administratie niet in orde.

We willen in een werkgroep nadenken hoe we in daarvoor een handvat kunnen bieden. Dat zou een handboek, invullijst of praktisch naslagwerk kunnen zijn. Over de opzet, de hoofdstukken en onderdelen willen we met de werkgroep nadenken.

Als u het fijn vindt om hierover mee te denken, meld u dan aan bij:

Henk Denissen
📱 06 519 153 16
📧 cv@contact50udenhout.nl

Contat50 logo WG3
Scroll naar boven