Een ritje met de duofiets

Duofiets Contact50Contact50 heeft twee elektrische duofietsen die we inzetten om mensen, die niet meer zelfstandig op pad kunnen, thuis op te halen en na een ritje weer thuis te brengen. Daarvoor hebben we ook een coördinator die aanvragen koppelt aan een van de vrijwilligers. We hebben de fietsen van alle gemakken voorzien en nu zelfs bestaat de mogelijkheid om een rolstoel of rollator mee te nemen. De passagier bepaalt in overleg met de vrijwilliger waar het ritje naar toe gaat. Een bezoekje aan Bosch en Duin, de Rustende Jager, de Drie Linden of de Roestelberg behoort tot de mogelijkheden.

Ook de bosrijke omgeving van Oisterwijk is prachtig om te bezoeken. Maar ook wat dichterbij is nog veel te zien zoals de nieuwe wijken de Mortel en den Bogerd of de nieuwbouw bij Huize Vincentius en Prisma.

Keuzes genoeg en allemaal op een afstand die met de elektrische duofiets te bereiken is. Meetrappen kan, maar is niet noodzakelijk.
Ons telefoonnummer is 📱06 22 85 19 62. We zijn in afwachting van jullie aanvragen!

Contact50 Udenhout duofietsd
Scroll naar boven