Vijfdaagse busreis

Van 25 tot en met 29 augustus kunt u deelnemen aan een vijfdaagse reis naar Odoorn in het mooie Drenthe.

Odoorn is een kleine plaats met circa 1950 inwoners en een gezellige oude dorpskern in de gemeente Borger-Odoorn. Het is een esdorp. Het oudste document waarin Odoorn voorkomt, is een bezegelde brief van 2 juli 1327 van het klooster Ten Nije Lichte. Bezienswaardig is de kerk die stamt uit 1898. In de directe omgeving van ons hotel vindt u uitgestrekte wandel- en fietspaden. Het Hotel de Oringer Marke is een goede uitvalsbasis voor mooie tochten! Dit gezellige familiehotel is gelegen aan de brink in het centrum van Odoorn. Het hotel beschikt over een lift en heeft een overdekte fietsenstalling met fietsverhuur van elektrische fietsen en fietsen met 7 versnellingen.

Bij de reissom zijn onder meer inbegrepen: de reis per luxe touringcar; de verzorging op basis van half pension met uitgebreid ontbijtbuffet en 3-gangendiner; alle kamers met douche/bad, wc, telefoon, tv en safe; de excursies; entertainment; gratis Wi-Fi; lunch op dag 1; rondrit met gids op dag 1;entree internationaal klompenmuseum met film, gidsen, koffie & cake; rondrit met gids op dag 3; bezoek met proeverij Boerin Agnes; het afscheidsdiner en nog vele andere extra’s.

Niet bij de reissom inbegrepen is onder meer een annulerings- en/of reisverzekering. Deze reis wordt samen gemaakt met de KBO Loon op Zand. Geïnteresseerden kunnen uitgebreide informatie inwinnen en tevens inschrijfformulieren ophalen bij:

Contact: Marijke Weijtmans
☎ 013 511 2505
Veldstraat 1, 5071 VD Udenhout
Reissom: € 498,00 p.p.
Toeslag: eenpersoonskamer € 70,00 p.p.

Contact50 Udenhout dagreis
Scroll naar boven