Vrijwilligers Werkgroep Cultuur

De werkgroep Cultuur wil alle 50-plussers uit Biezenmortel en Udenhout in contact brengen met cultuur in de ruimste zin van het woord. De leden van de werkgroep pro­beren in te spelen op wensen en behoeften van leden die het fijn vinden om samen met anderen deel te nemen aan cultuuractiviteiten. Want wat is er mooier dan samen genieten?

Vaste onderdelen in ons jaarprogramma zijn museumbezoek, excursies, muziekluistermiddagen, lezingen over uiteenlopende onderwerpen, twee zomervakantie activiteiten, de jaarlijkse dagreis en de jaarlijkse meerdaagse reis. De werkgroepleden volgen de cultuuragenda van de regio nauwgezet en gaan zelf ook regelmatig op onderzoek uit. Onze activiteiten vinden op diverse locaties plaats. De keuze is afhankelijk van de aard van de activiteit en het verwachte aantal deelnemers. We proberen met onze activiteiten aan al onze leden culturele ervaringen te bieden; aan mannen en vrouwen, aan mobielen en minder mobielen, aan jongere en oudere senioren.

We proberen ook vast te stellen welke activiteiten het beste in de ochtend, in de middag of in de avond kunnen plaatsvinden en of we beter voor een dagdeel door de week of in het weekend kunnen kiezen.

Voor deze enthousiaste werkgroep zijn we op zoek naar vrijwilligers om de activiteiten te organiseren en te begeleiden. Ook zoeken we iemand die de rol van coördinator van deze werkgroep op zich wil nemen . De coördinator maakt ook deel uit van het bestuur van Contact50.

vrijwilliger Contact50We nodigen jou uit om met de werkgroep in gesprek te gaan, of een overleg te volgen. Wij kunnen je dan alles vertellen over de vrijwilligerstaken in deze werkgroep.

Voor vragen over de werkgroep mag je bellen met: Mia van Ingen: 📱 06 41 16 90 55

Voor vragen over de rol van coördinator mag je bellen: Gerda Coret: 📱 06 26 24 83 39

Scroll naar boven