Word ook kierenjager

Word ook “kierenjager” en help medebewoners van Udenhout energie te besparen.
Vind je het leuk om mensen te gaan helpen hun woning energiezuiniger te maken? En wil je dit op een super praktische manier doen?
Op dit moment is al een aantal “kierenjagers” actief in Udenhout. Ze onderzoeken woningen met een Blower-doorapparaat, zodat bewoners precies weten waar de kieren en gaten zitten en zij daarna zelf aan de slag kunnen met een praktische kluslijst.
Je krijgt uitgebreid uitleg van een professional over het hoe en waarom van energie besparen door kierenjagen. Daarna wordt geoefend in woningen van Udenhoutse dorpsgenoten, waarna je in teams van 2 personen op pad gaat. Er staat een vergoeding tegenover jouw inspanningen.
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze informatie en lijkt het je leuk om te helpen als “kierenjager”, meld je dan aan via info@ecudenhout.nl

Contact50 Udenhout ingezonden bericht
Scroll naar boven