Gratis spaarzegels voor Bingo

Veel mensen ontvangen bij het boodschappen doen graag spaarzegels. Er zijn eveneens veel mensen die daar geen gebruik van maken. Aan die personen hebben wij de volgende vraag: Wilt u de spaarzegels van het PLUS boodschappenpakket bewaren voor Contact50? Voor het organiseren van BINGO kunnen we deze goed gebruiken als aanvulling van het prijzenpakket.

Tot en met 24 februari krijgt u deze zegels bij Plus. Als u ze uiterlijk 27 februari bij ons inlevert, kunnen wij ze tijdig voor de sluitingsdatum van 3 maart verzilveren.

Brievenbus receptie de Eikelaar
Brievenbus van Tuinstraat 52
Brievenbus in de hal van TrefpunT

Dank voor de moeite!

Ook als u zelf het pakket hebt gespaard en er zitten boodschappen bij die u niet gebruikt, zijn wij daar erg blij mee! Als u artikelen hebt, die u wilt schenken, kunt u deze afgeven op Tuinstraat 52, of contact opnemen via:📱 06 44 47 81 90 om een afspraak te maken, zodat ze bij u worden opgehaald.

Verder is iedereen welkom op onze maandelijkse bingo, elke eerste maandag van de maand, in ‘t TrefpunT (ingang Tuinstraat). Zorg dat u tijdig aanwezig bent, we starten om 14.00 uur!

Contact50 Udenhout SCW
Scroll naar boven