Berichten uit Biezenmortel

Bij de activiteiten, zoals kaarten en biljarten, kunnen nog altijd enthousiaste mensen aansluiten. Dus kom je uit Biezenmortel of Udenhout en wil je rikken of biljarten kom dan eens langs. Bij voldoende aanmeldingen kunnen wij bij het rikken een tweede groep maken. Dit geldt ook voor het biljarten. Bij enkele deelnemers extra kunnen we vaker afwisselen wat tegenstanders betreft.
Bij zowel het rikken als bij het biljarten gaat het niet direct om wie er wint maar vooral om het onderlinge sociale contact.
Op elke tweede woensdagmorgen van de maand is ook in Biezenmortel een koffie-uurtje. Vanaf tien uur tot twaalf uur wordt onder het genot van koffie of thee heerlijk gebuurt. Iedereen is hierbij van harte welkom. De kosten zijn € 2,00 en hiervoor wordt af en toe ook nog op wat lekkers getrakteerd.
De laatste tijd was het niet echt warm in de Vorselaer, maar hopelijk is dit nu verholpen. Dus dus schuif gezellig aan.

Contact rikken: R. de Groot πŸ“± 06 16 98 79 05
Contact biljart: W. Kuijpers πŸ“± 06 20 38 51 11
Contact koffie-uurtje: πŸ“± R. Moonen 06 10 29 29 17

Contact50 logo WG7
Scroll naar boven