Nieuw: Schildercursus

In oktober gaat bij Contact50 een nieuwe schildercursus van start. Deze wordt wekelijks gegeven op donderdagmiddag in ’t TrefpunT en is een mooie kans voor iedereen die creatieve vaardigheden wil ontwikkelen of gewoon op zoek is naar een leuke en inspirerende activiteit.

Of je nu een ervaren schilder bent of pas begint, deze cursus biedt voor elk wat wils. Docent Lia Kuijpers zal je begeleiden bij verschillende technieken en stijlen, terwijl je je eigen artistieke stijl ontdekt en verfijnt.
In principe brengen de deelnemers hun eigen verfspullen mee. Schildersezels zijn aanwezig.
Ook beginnende schilders (zonder eigen materialen) zijn welkom en kunnen tegen een kleine vergoeding gebruikmaken van de materialen van de docent.

Over de docent
Het liefst geeft Lia haar ideeën vorm op doek met olie- of acrylverf. Haar inspiratie haalt ze uit het moment en haar omgeving. Dat kunnen personen zijn, maar ook de natuur is een dankbaar voorbeeld. Het leven in kunst is wat haar het meeste boeit en waar de grootste uitdaging ligt.
Lia heeft een opleiding gevolgd aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk en heeft diverse workshops bij kunstenaars gevolgd in zowel binnen- als buitenland.

De kosten voor deze cursus van 20 lessen bedragen € 100,00 voor leden en € 150,00 voor niet leden. Houd onze nieuwsbrief en website in de gaten voor verdere details en inschrijfinformatie.
We kijken ernaar uit om samen met jullie een creatieve en inspirerende tijd te beleven!
Als je eerder wilt kennismaken met Lia en haar werk, meld je dan aan voor de schilderworkshop op 25 juli in Theetuin Brandshof, Slimstraat 91, Udenhout.

Contat50 logo WG3
Scroll naar boven