Van de voorzitter

Ondanks alle regen raast de tijd door en wij bevinden ons alweer in de vakantieperiode. Dit betekent voor veel mensen ontspanning en vertrek naar verre landen of, lekker in eigen land op vakantie of gezellig thuis. Vaak hangt deze keuze af van het weer en de voorspellingen hierover of de lichamelijke beperkingen. Voor veel senioren betekent het ook minder activiteiten, bezoek en meer alleen zitten. Het is daarom ook belangrijk dat meerdere activiteiten van Contact50 tijdens de zomerperiode gewoon doorgaan. We hebben een aangepast zomerprogramma en ik adviseer alle senioren die alleen zitten tijdens de vakantieperiode om deel te nemen aan de zomeractiviteiten van Contact50.

Voor de komende winter zijn we bezig op zondag een activiteit te organiseren voor senioren die in het weekend alleen zijn, behoefte hebben aan gezelschap of gewoon zin hebben in een gezellige middag. De komende winterzondagen willen we senioren in ’t Trefpunt uitnodigen voor activiteiten, gezelligheid of een praatje met andere senioren. Heeft u belangstelling om deel te nemen aan de zondagactiviteiten, dan kunt u dit melden op het aanmeldformulier in de volgende ContActueel.

Omdat gezondheid dit jaar een belangrijk onderwerp is voor Contact50 organiseren we samen met KBO Brabant een THEMA-AVOND BLAUWE ZONES. In de afgelopen decennia is er veel belangstelling ontstaan voor de zogenaamde “Blauwe Zones”; regio’s in de wereld waar mensen een uitzonderlijk hoge levensverwachting hebben.

Nieuwsgierig geworden, meldt u aan voor de Thema-avond op 24 juli 2024 in ’t Plein. Alle senioren van Udenhout en Biezenmortel zijn welkom.

Henk Kuijpers, voorzitter

Contact50 Udenhout jaarvergadering
Scroll naar boven