Vriendenloterij

Kleine moeite, mooie steun!
Contact50 (KBO-Udenhout ) heeft zich aangemeld als partner van de Vriendenloterij. Hiermee worden wij een “goed doel” en dat geeft mogelijkheden om op een eenvoudige manier financiële steun te krijgen.
Onze leden, maar ook familie of bekenden, die meedoen met de Vriendenloterij, kunnen KBO-Udenhout aanwijzen als “goed doel”.
Waarom KBO-Udenhout en niet Contact50? Bij de Kamer van Koophandel staan we op deze manier nog steeds in de boeken en daar is een rekeningnummer bij de bank aan gekoppeld.

Wat te doen?
Alle leden of niet-leden die meedoen met de Vriendenloterij kunnen de Ledenservice van de Vriendenloterij bellen (☎ 088-020 1020). Door keuze-optie 5 te kiezen krijg je een medewerker aan de lijn. Bij deze persoon kun je dan aangeven dat je KBO-Udenhout wilt koppelen aan jouw lot of loten. Er zijn geen bijkomende kosten aan verbonden!
Minimaal 40% van de lotprijs gaat dan direct naar onze vereniging en dat is zo’n € 6,00 per lot.
Het is dus een kleine moeite om op die manier Contact50 (KBO-Udenhout) te steunen! Hebt U moeite om te bellen, dan kunnen we daar altijd bij helpen.
Connie Slenders: 📱06-44478190
Cees de Graaf: 📱06-51278752

Onze aanmelding moet nog verwerkt worden en dat duurt zo’n 6 weken, dus kunnen we ons nog niet aanmelden op dit moment. We verwachten dat we per 1 september wel als goed doel bij de Vriendenloterij bekend zijn en vanaf dat moment ook door jullie als goed doel kunnen worden opgegeven!

Contact50 Udenhout bestuur icon
Scroll naar boven