Cees de Graaf

Coördinator Projecten.

Velen kennen mij als bestuurslid van diverse verenigingen in Udenhout, maar mijn wieg stond in Tilburg. Daar groeide ik op en behaalde ik de benodigde diploma’s om aan de slag te kunnen in het onderwijs

Mijn echtgenote Marlies en ik hebben tot 1972 in Tilburg op een flat gewoond. Onze zoon Ramon is daar geboren en dochter Aniek zag het licht in Udenhout waar we ons inmiddels hadden gesetteld aan de Langenhof.

Direct na het vervullen van de dienstplicht kon ik aan de slag als docent op de huishoudschool aan de Edisonlaan in Tilburg. Tot mijn pensionering heb ik binnen het voortgezet onderwijs diverse functies vervuld, van wiskundedocent tot vestigingsdirecteur van een brede scholengemeenschap in Grave.

In mijn vrije tijd ben ik altijd bezig geweest met sporten, zingen en carnaval en niet alleen als sporter, zanger en hosser. Ook als voorzitter van de besturen van de verenigingen heb ik me ingezet.

Vanaf 2013 ben ik voorzitter van de dorpsraad Udenhout geweest. Toen begin 2021 mijn statutaire termijn van 8 jaar ten einde liep, werd ik benaderd voor een functie in het bestuur van Contact50. Ik hoefde niet lang na te denken om op die vraag positief te reageren. Naast ‘t Koffiemomentje ga ik de coördinatie van RepairCafé, Duofiets en Dementievriendelijk Udenhout-Biezenmortel op me nemen. Een mooie uitdaging waar ik met het nodige enthousiasme aan begonnen ben.

Scroll naar top