Henk Kuijpers

Vicevoorzitter.

Mijn naam is Henk Kuijpers, en ik ben geboren in Helden-Beringe, Limburg. Nadat we ruim 42 jaar geleden uit Limburg zijn vertrokken hebben we gewoond en gewerkt in Terneuzen, Emmen, Kampen en tot slot in Udenhout. Samen met mijn vrouw woon ik al bijna 30 jaren in Udenhout. Wij hebben 2 dochters en 2 kleinkinderen.

Na mijn middelbare school heb ik in mijn vrije tijd meerdere HBO-opleidingen gevolgd. In mijn werkzaam leven heb ik als facilitair manager gewerkt bij grote instellingen in de psychiatrie, ziekenhuis, verpleeghuizen en verzorgingshuizen. De laatste 20 jaren als facilitair manager bij Amarant in Tilburg. Na mijn pensionering heb ik nog ruim 2 jaren met veel plezier gewerkt bij een van de grootste energiebedrijven.

In mijn vrije tijd heb ik gevoetbald. Toen dit niet meer kon ben ik gaan tennissen en nu speel ik met veel plezier golf. We fietsen, wandelen, gaan graag op vakantie en bezoeken museums en schouwburgen.
In Udenhout begonnen bij Festipet met het organiseren van concerten en exposities op zondag in het voormalige gemeentehuis. Daarnaast ben ik o.a. mede-oprichter geweest van Stichting Welzijn Ouderen en Stichting De Peppel en ben ik bij beide stichtingen jarenlang voorzitter geweest. Ook heb ik als bestuurslid gefunctioneerd in de eerste Dorpsraad van Udenhout.

Sinds vorig jaar ben ik belastinginvuller voor Contact50. Toen Hein Abbing te kennen gaf zijn taken voor Contact50 voorlopig op te schorten heeft het bestuur mij benaderd om hem te vervangen. In goed overleg hebben we besloten dat ik dat doe als vicevoorzitter van Contact50.

Graag wil ik activiteiten georganiseerd door Contact50 bezoeken om de mensen die deze activiteiten bezoeken te ontmoeten, maar gezien de huidige coronabeperkingen zal ik nog even geduld moeten hebben.

Contact50 Henk Kuijpers
Scroll naar top