Dementievriendelijk Udenhout

Deze activiteiten vallen niet onder verantwoordelijkheid van Contact50

De werkgroepen Dementievriendelijk Biezenmortel-Udenhout en Berkel-Enschot streeft er met verschillende initiatieven naar om burgers met dementie hun plaats in de samenleving te laten behouden.

 • In het recent verschenen dementiejournaal staan handige tips, veel gegevens en telefoonnummers met betrekking tot dementie. Een digitale versie staat op deze website. Via het dorpsloket kunt u vragen om het journaal naar uw post- of e-mail adres te laten sturen. Het loket in de bibliotheek van Udenhout is open op donderdag tussen 13:00 uur en 15:30 uur.
 • Biljana de Boer is de mantelzorgconsulent van ContourdeTwern. Zij kan samen met de mantelzorger kijken naar mogelijkheden voor hulp bij de zorg voor een ander. U kunt haar bereiken op maandag, dinsdag en donderdagochtend.
 • Er is een Lotgenotengroep opgericht. Op dinsdag in de even weken zijn er van 14:00 tot 15:30 uur bijeenkomsten in Koningsoord Berkel-Enschot.
  Aanmelden kan bij Biljana de Boer. 📱06 83 69 30 14 of 📧 biljanadeboer@contourdetwern.nl.
 • Maandagochtend 8 november 2021 is ’t Plein gereserveerd voor mensen met dementie, hun mantelzorgers en andere belangstellenden. Het thema is: “Toen was geluk heel gewoon“, ofwel: mogen zijn wie je bent! Frans van Lith uit Helvoirt laat u met sketches en liedjes meemaken wat mensen met dementie ervaren.
  Waar: ’t Plein, Tongerloplein 1, Udenhout.
  Tijd: 10.30 – 12.30 uur.
  Toegang: 3 euro incl. 2 koffie/thee en worstenbroodje.
  Kaartverkoop: de Bibliotheek Udenhout vanaf 15.00 uur bij de Infobalie en bij DA Drogisterij, Tongerloplein.
 • Speciaal voor alle mantelzorgers uit Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout en Biezenmortel wordt op woensdag 10 november de Dag van de Mantelzorg georganiseerd. U bent als mantelzorger van harte welkom in Wijkcentrum de Symfonie (Eilenbergstraat 250, Tilburg). U kunt kiezen uit een High tea (14.00 – 16.00 uur) of diner (18.30 – 20.30 uur). Deelname is gratis, aanmelden is wel noodzakelijk vóór 1 november via de Mantelzorglijn ☎ 013 583 99 00 of 📧 mantelzorglijn@contourdetwern.nl.
Contact50 Dementievriendeloijk Udenhout
Scroll naar top