Meerdaagse reis naar de Fränkischen Schweiz

Van 11 september tot en met 15 september 2022 kunt u genieten van een groepsreis naar de Fränkischen Schweiz  met een verblijf in Goldner Stern in Muggendorf. Reisbureau EMA organiseert de reis voor ons.
Inbegrepen zijn o.a. reis per touringcar, verblijf, ontbijtbuffet, driegangendiner; het zeer gevarieerde excursiepakket en de entreeprijzen.
Niet in de prijs inbegrepen zijn reis- en/of annuleringsverzekering.

Fränkischen Schweiz
Fränkischen Schweiz ofwel het Frankenland verwelkomt u! Met een bezoek aan de middeleeuwse dorpen en steden waant u zich terug in de tijd. Leven als god in Frankenland is dan ook geen valse toezegging. Het is een uitdrukking die mogelijk verwijst naar het vroegere Frankische rijk van Karel de Grote. Het is een veelzijdige regio die veel te bieden heeft. Binnen de stadsgrenzen van onder andere Nürnberg, Bayreuth en Bamberg vinden we veel cultuur en geschiedenis. Ook het landschap Fränkischen Schweiz is een veelzijdigheid aan natuurschoon met prachtige panorama’s. In dit prachtige heuvelland zien we diverse burchten en in de bergen zijn enkele grotten waaronder ook druipsteengrotten.

Muggendorf
Het dorp Muggendorf is schilderachtig gelegen in een bosrijke omgeving en in een van de meest geliefde vakantieregio’s van Duitsland. Het rustig gelegen dorp ligt zeer gunstig om kennis te maken met alle facetten van de regio. Door het dorp stroomt rivier de Wiesent, deze rivier is een belangrijke waterweg door het gebied Fränkischen Schweiz. Centraal in het dorp staat de prachtige St. Laurentiuskerk.

Hotel Goldner Stern
Dit viersterren familiehotel is een ideale basis voor onze reis. Het zeer vriendelijke personeel zal er alles aan doen om u een huiselijk gevoel te geven. De kamers zijn voorzien van alle gemakken zoals douche/bad, wc, telefoon, föhn, safe, minibar en tv. Het hotel beschikt verder over een lift waarmee het grootste deel van de kamers te bereiken zijn, een receptie, gezellige bar, stube, sauna, binnenzwembad, wellness afdeling en een mooi overdekt terras waar bij mooi weer het diner geserveerd wordt. Voorts een gezellig restaurant waar u zich zowel ’s morgens als ’s avonds te goed kunt doen van de uitgebreide buffetten. Tijdens ons verblijf wordt er een gezellige muziekavond georganiseerd. Vanaf ons hotel is het mogelijk om een wandeling te maken door het dorp of langs de rivier.

De volledige folder met omschrijving en inschrijfformulier kunt u hier downloaden.

Inlichtingen:

Marijke Weijtmans, ☎ 013-511 2505

Formulier inleveren:

de Vorselaer, Capucijnenstraat 42, Biezenmortel
Contact50 brievenbus in De Eikelaar
Contact50 brievenbus in het TrefpunT Senioren

Contact50 meerdaagse reis 2022
Hotel Goldener Stern
Contact50 meerdaagse reis 2022
Muggendorf
Contact50 Meerdaagse reis 2022
Rivier de Wiesent
Contact50 Meerdaagse reis 2022
Nürnberg
Scroll naar top