Werkgroep Sociale Contacten en Welzijn

De werkgroep Sociale contacten en welzijn stelt zich ten doel de sociale contacten en het welzijn van de ouderen van Biezenmortel en Udenhout te bevorderen.
De leden van de werkgroep organiseren onder andere Activiteiten in de Eikelaar, de Carnavalsbrunch en het Koffie-uurtje in Gemeenschapshuis de Vorselaer, de Kerstviering, de Ontspanningsmiddag, Samen uit eten en de ZomervakantieActiviteiten.

Activiteiten in De Eikelaar
Tweemaal per jaar organiseren de leden van de Werkgroep in samenwerking met het Team Welzijn van De Eikelaar een leuke activiteit voor de bewoners van de Eikelaar, die lid zijn van Contact50 Seniorenvereniging Udenhout Biezenmortel.

Nieuwjaarsborrel
Op de eerste woensdag van het jaar wordt, voorafgaand aan de gebruikelijke bingomiddag in Biezenmortel, een nieuwjaarsborrel geschonken. Voor de belangstellenden staat er om 14:00 uur in de Vorselaer een oranjebitter klaar.

Carnavalsbrunch
Samen met het bestuur van de Vorselaer en de werkgroep Biezenmortel wordt een Carnavalsbrunch in de Vorselaer gehouden. Aansluitend is een feestmiddag.

Koffie-uurtje
Elke 2e woensdag van de maand wordt er, samen met de werkgroep Biezenmortel, in de Vorselaer een Koffie-uurtje georganiseerd. Alle leden zijn van 10:00 uur tot 12:00 uur welkom voor een gezellig samenzijn. Regelmatig zijn er ook optredens van een muziekgroepje, wordt er een spreker uitgenodigd over een actueel onderwerp of vertelt iemand over een bijzondere hobby.
U hoeft u niet aan te melden en er zijn geen kosten aan verbonden.
Contact: Rian Moonen, 📱 06 10 29 29 17
              Riet Verhoeven, 📱 06 51 94 56 01

Kerstviering
Tijdens de Kerstviering is er aandacht voor het kerstverhaal en zang en/of muziek en is er tijd om gezellig samen te zijn in de donkere tijd van het jaar.

Ontspanningsmiddag
Op deze middag wordt u een ontspannend programma aangeboden: een optreden van een muziekgezelschap, koor, toneel- of cabaretgroep.

Samen uit eten
Ongeveer 4 keer per jaar stelt Contact50 al haar leden in de gelegenheid om in een restaurant in Udenhout of directe omgeving, uit eten te gaan tegen een aantrekkelijke prijs.

De werkgroep streeft ernaar u een driegangenmenu aan te bieden voor een bedrag van niet meer dan € 15,00 tot € 18,00. De kosten voor de drank komen hier nog bij. Meestal is er de keus tussen vlees of vis, maar soms is er een speciaal menu waarbij geen keuze mogelijk is.
Afhankelijk van de locatie gaan we op dinsdagavond, woensdagavond of donderdagavond uit eten; aanwezig zijn om 17:30 uur, aan tafel om 18:00 uur.

ZomervakantieActiviteiten
Contact50 wil de leden van Biezenmortel en Udenhout de mogelijkheid bieden om in de zomerperiode waarin veel activiteiten stilliggen, andere leden te ontmoeten en samen actief te zijn. Daarom organiseren wij in de tijd dat het TrefpunT Senioren Udenhout gesloten is, een aantal extra activiteiten. Te zijner tijd kunt u in nieuwsbrief ContActueel en op de website lezen welke extra activiteiten dat zijn en hoe u zich hiervoor kunt opgeven.
Hebt u nog een idee voor een leuke of interessante activiteit, neem dan contact op met de hieronder genoemde coördinator.

Meeleven bij bijzondere gebeurtenissen
Wij willen graag met u meeleven bij bijzondere gebeurtenissen in uw leven. We doen dit door het sturen van een felicitatie bij een jubileum of een bijzondere verjaardag. We zorgen ook voor een attentie als u langer dan een week in een ziekenhuis bent opgenomen.
Ook bij overlijden van een lid willen we ons medeleven betuigen aan de nabestaanden.
Uiteraard kunnen we dit alleen maar doen als de coördinator van de werkgroep tijdig geïnformeerd wordt.

Contact:

Lian Hoogstraten
013 511 1940
📧 scw@contact50udenhout.nl

bloemen-boeket-bontgekleurd
Muziekfeest in de Eikelaar
Scroll naar boven