Van de voorzitter

Vervolg op de Vitaliteitsdag en de cursus “In Balans”
Tijdens een bespreking met medewerkers van de gemeente Tilburg en de GGD over de voorbereiding van een Vitaliteitsdag als start voor heel Tilburg, werd afgesproken dat deze bijeenkomst nog voor de vakantieperiode zal plaatsvinden. Datum volgt.

Ook kregen wij de mededeling dat de gemeente Tilburg budget heeft vrijgemaakt voor de cursus valpreventie. Het budget geldt alleen voor 2024 en aanvragen kunnen aangemeld worden bij de gemeente. Contact50 zal van deze mogelijkheden gebruikmaken en de aanvraag gaat binnenkort de deur uit. Wij hopen dit jaar nog minimaal 2 cursussen valpreventie “In Balans” op te starten.

Carnaval 2025
Stichting Carnaval Udenhout onderzoekt of er onder de 50-plussers in Udenhout belangstelling is voor een carnavalsmiddag? In ons dorp wordt op allerlei plaatsen carnaval gevierd, maar voor de groep 50+, die niet zo houdt van de massale drukte en harde muziek, wordt er nog niets georganiseerd. Carnaval staat voor saamhorigheid, elkaar ontmoeten, bijpraten, gezelligheid. Zo is het idee ontstaan om een middag te organiseren in het Raadhuis. Een middag met zitplaatsen, waar mensen de ruimte hebben, waar livemuziek niet te hard staat ter ondersteuning van gezelligheid en entertainment, waar een kopje koffie en een borreltje geschonken worden en waar een hapje gegeten wordt. Voorwaarde is dat dit initiatief gedragen wordt door de seniorenpartijen. Wij horen graag wat jullie er van vinden?
Laat je stem horen.
Via: info@contact50udenhout.nl
Henk Kuijpers, voorzitter

Contact50 Udenhout jaarvergadering
Scroll naar boven