WG3 Cursussen Digitaal werken

Voor de cursussen die we de komende tijd geven, kunt u nog altijd inschrijven. Zie het aanbod hieronder.

De cursuskosten zijn soms inclusief cursusmateriaal. In de pauze van elke les bieden we u gratis koffie/thee aan. Met ingang van 2019 rekenen we € 8.50 per les voor leden, niet leden betalen een toeslag. Bij definitief doorgaan van de cursus, ontvangt u nadere informatie over data en wijze van betalen.

Als er voldoende deelnemers in Biezenmortel zijn, proberen we de tabletcursussen, de Smartphone- en iPhonecursus ook in Biezenmortel te organiseren.

Cursussen Windows 10

Heel veel mensen zijn inmiddels overgestapt op Windows 10. Veelal zonder problemen, maar dikwijls nog met veel vragen. Contact50 organiseert daarom enkele korte cursussen om u verder op weg te helpen.

Cursus 1: Windows 10 basiscursus
Cursus 2: Windows 10 vervolgcursus
Cursus 3: Windows 10 mailen met Windows Mail of Gmail
Workshops Windows 10 basisvaardigheden

Cursussen iPhone, smartphone en tablet

U bent misschien al langer in het bezit van een mobiele telefoon, waarop ongekende mogelijkheden zitten. Soms ziet u door de bomen het bos niet meer. U wilt toch een beetje bij blijven en u niet van alles wijs laten maken door jongere generaties. U wilt het graag zelf een beetje snappen.

In hoofdlijn zijn er twee systemen: de iPhone van Apple en de Smartphone van merken als Samsung. Je kunt er ongeveer hetzelfde mee, maar de bediening is verschillend en ook de benamingen.

Overige diensten:

Contactpersoon:

Henk Denissen
📱 06 519 153 16
📧 cv@contact50udenhout.nl

tabltes
google logo
Scroll naar top