WG3 Cursussen Digitaal werken

Voor de cursussen die we de komende tijd geven, kunt u nog altijd inschrijven. Zie het aanbod hieronder.

De cursuskosten zijn soms inclusief cursusmateriaal. In de pauze van elke les bieden we u gratis koffie/thee aan. We rekenen € 8.50 per les voor leden, niet leden betalen een toeslag. Bij definitief doorgaan van de cursus, ontvangt u nadere informatie over data en wijze van betalen.

Als er voldoende deelnemers in Biezenmortel zijn, proberen we de tabletcursussen, de Smartphone- en iPhonecursus ook in Biezenmortel te organiseren.

Inventarisatie belangstelling Workshops Google.

Als u met een persoonlijk account de homepagina van Google bezoekt krijgt u de beschikking over een keur van mogelijkheden. Die verschijnen als u klikt op de negen puntjes rechtsboven op de Googlepagina.
Om te bepalen welke onderwerpen we moeten behandelen, hebben we uw hulp nodig. Op deze pagina leest u meer en kunt u uw voorkeur aangeven.

Cursussen Windows 10

Heel veel mensen zijn inmiddels overgestapt op Windows 10. Veelal zonder problemen, maar dikwijls nog met veel vragen. Contact50 organiseert daarom enkele korte cursussen om u verder op weg te helpen.

Cursus 1: Windows 10 basiscursus
Cursus 2: Windows 10 vervolgcursus

Overige cursussen gebaseerd op Windows 10

Cursussen iPhone, smartphone en tablet

U bent misschien al langer in het bezit van een mobiele telefoon, waarop ongekende mogelijkheden zitten. Soms ziet u door de bomen het bos niet meer. U wilt toch een beetje bij blijven en u niet van alles wijs laten maken door jongere generaties. U wilt het graag zelf een beetje snappen.

In hoofdlijn zijn er twee systemen: de iPhone van Apple en de Smartphone van merken als Samsung. Je kunt er ongeveer hetzelfde mee, maar de bediening is verschillend en ook de benamingen.

Contactpersoon:

Henk Denissen
📱 06 519 153 16
📧 cv@contact50udenhout.nl

tabltes
google logo
Scroll naar top