Ledenvoordeel

Bedrijven in Tilburg

In de gemeente Tilburg geven verschillende bedrijven kortingen aan personen die een KBO-pasje kunnen tonen. Op de website van KBO-Kring-Tilburg vindt u het overzicht dat door KBO-Stokhasselt wordt opgesteld.

Energie

De partner van KBO-Brabant partner Energiebesteding voorziet u van groene energie direct uit Nederlandse bron, tegen voordelige variabele en vaste stroom- en gastarieven. Voor een eerlijk en persoonlijk advies of hulp bij het overstappen, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Energiebesteding. Hier nemen ze de tijd voor u en regelen ze alles.

Informatie en contact: www.onsledenvoordeel.nl (085) 486 33 63

Waarom Energie Coöperatie Udenhout

In toenemende mate vindt in de samenleving een omslag in denken van burgers (transitie) plaats over de wijze waarop voorzien kan worden in de noodzakelijke behoeften.
Transitie is een proces van omslag in denken, handelen en organiseren door burgers over de inrichting van hun leefomgeving en het voorzien in hun directe behoeften.

Het wordt steeds meer zowel technisch als economisch aantrekkelijk om energie schoon op te wekken op lokaal niveau. Duurzaamheid, het beperken van CO2-uitstoot en het zorgzaam omgaan met het milieu spelen hierbij eveneens een rol. Dit vraagt om nieuwe vormen van (collectief) ondernemerschap, het opheffen van belemmeringen, het bij elkaar brengen van groepen en individuele burgers en het ontwikkelen van nieuwe financiële arrangementen.
Op grond van deze overwegingen is door een aantal inwoners uit Udenhout besloten tot oprichting van de Energie Coöperatie Udenhout.

Rijbewijskeuring

Als u de leeftijd van 75 hebt bereikt en uw rijbewijs moet verlengen, moet u een medische keuring ondergaan – en dat vervolgens elke vijf jaar. De kosten van zo’n keuring variëren van € 45,-  tot het officiële landelijke tarief van € 76,60. Als lid van onze vereniging krijgt u op verschillende locaties korting op uw rijbewijskeuring. De prijs ligt dan rond € 40,-.
Klik hier onder de kop Rijbewijskeuring voor een lijst met artsen en instanties.
 
Scroll naar boven