Kennismaking met  Ans van Erve

Mijn naam is Ans van Erve-Kuijpers en ik ben 68 jaar. In ben geboren in Loon Op Zand en opgegroeid in Tilburg. Met mijn man Harry heb ik twee zonen en 4 kleinkinderen.

Vanuit Tilburg zijn wij bijna 40 jaar geleden in Udenhout neergestreken. Mijn werkzame leven speelde zich grotendeels af in Tilburg. Eerst bij CZ Zorgverzekering als administratief medewerkster en daarna bij de Gemeente Tilburg als secretaresse. In 2004 ben ik begonnen aan mijn 4-jarige opleiding voetreflexologie. Toen ik die in 2008 afgerond had, ben ik direct daarna mijn praktijk gestart, in de Boomstraat in Tilburg. Daarnaast had ik nog mijn werk als secretaresse.

In de loop van de jaren daarna werd het secretaressewerk steeds minder en de voetreflexologie steeds meer. In 2015 ben ik definitief gestopt bij de Gemeente Tilburg en de laatste 8 jaren heb ik me volledig op mijn praktijk gericht. In 2019 heb ik de praktijk van een collega overgenomen en ben toen verhuisd naar de Reeshof. Per 1 januari 2023 ben ik gestopt met de praktijk in de Reeshof. Ik behandel nu alleen nog ambulant en op veel kleinere schaal. Daardoor kreeg ik meer tijd voor andere dingen die ik leuk vind. Naast het oppassen op de kleinkinderen wandel ik ook graag. Andere hobby’s zijn o.a. haken en borduren.

Toen ik me aan het oriënteren was voor vrijwilligerswerk werd ik benaderd voor Contact50. De keuze was toen snel gemaakt, dus ik heb me beschikbaar gesteld als vrijwilliger. Ik ga het secretariaat overnemen van Wil Haans. Dat lijkt me een mooie uitdaging waar ik al met enthousiasme aan begonnen ben.

 

Contact50 Ans van Erve
Scroll naar boven