Kennismaking met Mia van Ingen

Ik ben Mia van Ingen, 69 jaar, woonachtig in Udenhout. Ik ben geboren in Udenhout en na 9 verhuizingen binnen het dorp woon ik nu met veel plezier in een levensloopbestendige woning in ’n Bogerd.
Ruim 11 jaar geleden is mijn man overleden. Met mijn 2 dochters en 6 kleinkinderen heb ik mijn leven goed verder kunnen oppakken.

Ik werk nog met veel plezier in de gehandicaptenzorg, ik ben inmiddels al wel met pensioen, maar ik was het plezier in werken nog niet verloren. Sinds dit jaar ben ik mijn werk aan het afbouwen en zal daardoor ruimte krijgen om me in te zetten als vrijwilliger. Enkele jaren geleden ben ik al begonnen als vrijwilliger in de Dorpsraad, Dorpsloket U, Buurtpreventie en Duofietsen. Ook dit doe ik met veel plezier.
In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool of maak ik een wandeling door de bossen of duinen.

Ook ben ik al een aantal jaren lid van Contact50, ik sluit graag aan bij een fietstocht of een culturele activiteit. Als vrijwilliger zet ik me bij Contact50 in als cliëntondersteuner en lid van de werkgroep Cultuur.

Nu er meer ruimte komt wil ik mij gaan inzetten als coördinator van de werkgroep Ontspannen en Bewegen, wat tevens betekent dat ik ook aansluit bij het bestuur.
Graag maak ik kennis met alle vrijwilligers die binnen de werkgroep Ontspannen en Bewegen zich wekelijks actief inzetten.

Contact50 Mia van Ingen
Scroll naar boven