Terugblik Wil Haans

Wil Haans kwam in 2011 in beeld bij KBO-Udenhout. Er was een grote nood aan een nieuwe secretaris. Na enige druk belandde hij zo in het bestuur. Hij ontwikkelde zich al snel als spil en toeverlaat van de andere bestuursleden. Als er door ziekte of andere omstandigheden iemand uitviel, stond hij direct klaar om in te vallen. Dat leidde ertoe dat hij tot voor kort verantwoordelijk was voor secretariaat, ledenadministratie, PR en de werkgroep O&B. Voor veel mensen was dat handig. Als je iets moest weten over Contact50 was de kans groot dat je bij Wil aan het goede adres was.

Zijn kennis en vaardigheden op het gebied van informatica kwamen goed van pas bij de instelling van een eigen website. Digitalisering en automatisering binnen het bestuur kwamen onder zijn leiding tot stand.

Toen KBO-Udenhout van naam veranderde naar Contact50 kwam er een andere Nieuwsbrief. De huidige ContActueel heeft nog steeds de door hem ontworpen vormgeving.

Voor vacatures die Wil achterlaat zijn gelukkig opvolgers gevonden. Zij stellen zich elders in deze ContActueel voor. Wil heeft toegezegd om hen bij te staan waar dat nodig is. Het zal nodig zijn.

Scroll naar boven