WG1 Nordic walking

Bij voldoende belangstelling kan Contact50 een cursus Nordic Walking verzorgen, maar bij te weinig deelname bieden we u de mogelijkheid om een instructiefilm te bekijken, een aantal weken stokken te lenen en met een deskundige NW-loper samen te lopen om de techniek te leren en te oefenen. Hebt u interesse, wilt u algemene informatie, suggesties doen of u aanmelden, dan kunt u contact opnemen met de coördinator van WG1.

Als u uzelf wilt aansluiten bij en van de groepen, bel dan even met de contactpersoon van de betreffende groep.

Meelopen is op zich gratis, maar bij de groepen die eerst een stuk met de auto rijden, dragen alle lopers bij aan de vervoerskosten.

Maandagmorgen: vertrek 9.30 uur.
Donderdagmorgen: vertrek 9.00 uur.

Maandagmorgen: vertrek 9.30 uur.

Een groepje van 5 tot 7 nordicwandelaars vertrekt richting Drunense Duinen of een ander natuurgebied, voor een wandeling in normaal tempo, van ongeveer 1,5 uur. Een warming-up en wat rekoefeningen zijn meestal onderdeel van de wandeling. Doel is op een gezellige manier lichamelijk actief bezig te zijn.
Als u pas begint met Nordic Walking, zal Wil u graag helpen met de grondbeginselen van het lopen.

Contactpersoon:

Wil Somerwil
☎ 013 511 2327

Vertrekplaats:

Blesterd 21

Vertrektijd:

In de zomer 9.00 uur.
In de winter 9.30 uur.

Donderdagmorgen: vertrek 9.00 uur Udenhout

Een groep van ongeveer 15 personen loopt onder leiding van Ad of iemand andedr uit de groep. Voor hun tochten, die 1,5 à 2 uur duren en 6 tot 7 km. lang zijn, vinden ze locaties in Midden Brabant. Ze willen de techniek van “het lopen met stokken” verbeteren. Met deze vorm van bewegen willen ze natuurlijk aan hun conditie werken, maar het hebben van sociale contacten en met anderen de natuur te beleven, vinden ze zeker zo belangrijk.
Ad wijst regelmatig op bijzonderheden in de natuur.

Contactpersonen:

Ad Teurlings; ☎ 013 511 3168

Vertrekpunt:

Parkeerplaats bij TrefpunT Senioren Udenhout,
Tuinstraat 69.

Contact50 Nordic walking
Scroll naar boven