WG3 Cursussen Digitaal werken

Nog steeds valt op dat veel mensen de noodzaak van een goed gebruik van digitale apparaten niet inzien. De animo om op dat gebied cursussen te volgen neemt af. Terwijl juist in deze tijd de ‘ouderwetse’ telefoon plaats heeft moeten maken voor een smartphone. Het is uiteindelijk een mini-computer, waarmee je kunt telefoneren maar ook beeldbellen, whatsappen, internetten, e-mailen, telebankieren en nog veel meer. Dat alles kunt u ook op een iPad, tablet of op een laptop met uitzondering van telefoneren.
Reacties van mensen, die lang of kort geleden cursus volgden, zijn positief. Men leerde veel en ontdekte dat er nog veel meer te leren is.

In kleine groepen leert u omgaan met de mogelijkheden van digitale apparaten en het gebruik van internet en e-mail. Overheden, zorgaanbieders, zorginstellingen, nutsbedrijven en nog meer instanties, richten zich tot u via e-mail en internet. Het gevaar van phishing, fraude is voor ons allen een zorg. Wij willen u digitaal weerbaar maken, zodat u niet met schrik uw laptop aanzet, maar met plezier. Is de angst dat het verkeerd gaat dan nog niet weg, dan biedt de werkgroep individuele hulp bij digitale problemen.

Bij deze individuele hulp zijn er twee mogelijkheden:

Hulp aan huis bij plotselinge problemen aan digitale apparatuur en/of software. Bijvoorbeeld een probleem met e-mail.
Onze vrijwilliger lost het probleem in onderling overleg voor u op.

Les aan huis, wanneer u scholing wenst in het gebruik van een digitaal apparaat of in het gebruik van een bepaald programma.

Vindt u in ons aanbod niet wat u zoekt, neem dan contact op met de coördinator Cursussen & Vorming.

Hebt u nog vragen? Hulp is nooit ver weg.

Een uitgebreide beschrijving van alle cursussen en workshops digitaal werken zijn terug te vinden in dit digitale boekje.

Contactpersoon:

Henk Denissen
📱 06 519 153 16
📧 cv@contact50udenhout.nl

tabltes
google logo
Scroll naar boven