Werkgroep Cursussen en vorming

Contact willen we alle­maal, maar contact met naasten, familie, beken­den kan op vele manieren. Door middel van de cur­sussen digitale toepas­singen en communicatie helpen de leden van de werkgroep Cursussen en Vorming u om met anderen in contact te komen via de mobiele telefoon, iPad, tablet of laptop.
Ook verdieping van uw kennis van de wereld kan ertoe bijdragen dat u met meer mensen in contact komt en aan contacten met an­deren meer plezier beleeft; daarvoor bieden we de vormende lessenseries aan.

Cursussen digitale vaardigheden

Overheden, zorgaanbieders en zorginstellingen, nutsbedrijven en nog meer, richten zich tot u via e-mail en internet. Het gevaar van phishing en fraude is voor ons allen een zorg. In kleine groepen leren we u omgaan met de mogelijkheden van de digitale apparaten, het gebruik van internet en e-mail. Wij willen u digitaal weerbaar maken, zodat u niet met schrik uw laptop aanzet, maar met plezier. Is de angst dat het verkeerd gaat dan nog niet weg, dan bieden we individuele hulp.

Het actuele aanbod vindt u op deze pagina.

Vorming: lezingen en lessenseries
Voor liefhebbers van kunst, cultuur, wetenschap, bouwkunde, geschiedenis en/of muziek bieden we dit jaar een of meer voordrachten over deze onderwerpen.
De leden van de werkgroep hebben volop plannen om voor u interessante en boeiende middagen en/of avonden te organiseren. Aan de orde komen allerlei onderwerpen, voor ieder wat wils. Zodra het strakke keurslijf van de coronamaatregelen weg is, kunt u na afloop van de lezingen napraten met de docent of andere aanwezigen. U komt uit uw gedwongen sociaal-corona-isolement. U kunt weer contact maken met mensen die in dezelfde onderwerpen geïnteresseerd zijn. Ook hier geldt: houd de ContActueel en onze website in de gaten.

Hulp aan huis bij digitale problemen
Al vele jaren bieden we één op één ondersteuning bij digitale problemen zoals:

  • een niet goed werkende computer/laptop/printer;
  • problemen met het gebruik van Windows10, internet of e-mail;
  • problemen met het gebruik van de mobiele telefoon, iPad of tablet;
  • niet goed werkend of problemen met internet, wifi of (smart)televisie.

Voor individuele kunt u telefonische een afspraak maken met
Toon ☎ Robben 013-511 2050 of de coördinator.

Vindt u niet terug wat u zocht of hebt u andere ideeën, neem dan contact op met de coördinator van deze werkgroep.

Contact:

Henk Denissen
📱 06 519 153 16
📧 cv@contact50udenhout.nl

Scroll naar top