WG3 Werkgroep PR

Als de afgelopen jaren iets hebben duidelijk gemaakt, dan is het wel het belang van digitale communicatie. Het is namelijk de enige manier om u razendsnel op de hoogte te brengen van belangrijk nieuws en vooral van noodzakelijke wijzigingen. Maar niet iedereen heeft toegang tot internet of kan overweg met zo’n slim digitaal apparaat. Daarom blijven we proberen om u het nieuws tastbaar in handen te geven en u zo nu en dan te verrassen met een bijzondere publicatie.

Het nieuws op papier
De leden van de werkgroep PR zorgen ervoor, dat u wekelijks het nieuws van Contact50 Seniorenvereniging Udenhout Biezenmortel in de Wegwijzer kunt lezen. Ook stellen zij de nieuwsbrief ContActueel samen. Deze komt, tegelijk met het blad ONS van KBO-Brabant, 11 keren per jaar uit.
Wilt u iets bekend laten maken in onze nieuwsbrief ContActueel? Neem dan contact op met de co├Ârdinator van de werkgroep.

Het nieuws digitaal
Het is mogelijk om de nieuwsbrief ContActueel via uw e-mailadres te ontvangen. Sinds 1 januari 2020 ontvangen de leden die zich voor deze dienst hebben aangemeld een e-mail met de actuele ContActueel als bijlage en een aan te klikken verwijzing naar de actuele ONS van KBO-Brabant. Aanmelden voor deze dienst kan hier.

Website
Zoals hierboven vermeld, staat alle informatie over activiteiten en diensten van deze website. Wilt u iets op onze website laten plaatsen?
Mail het dan naar ­čôž ┬ápr@contact50udenhout.nl.
Leden van Contact50 van wie het e-mailadres in de ledenadministratie is opgenomen, hebben ook toegang tot het besloten gedeelte van onze website. Hierop kunt u onder meer de foto’s van activiteiten bekijken.

Facebook
Wij zijn een moderne vereniging, volop in beweging. Daarom zetten de leden van de werkgroep PR zich voortdurend in om ontwikkelingen in de communicatietechnologie├źn zo goed mogelijk voor u bruikbaar te maken. U kunt ons op Facebook vinden onder de naam Contact50 Udenhout-Biezenmortel.

Contact:

Ton de Jong
­čô▒┬á06 23 20 58 03
­čôž pr@contact50udenhout.nl

Scroll naar boven