WG6 Werkgroep Biezenmortel

Na het opheffen van KBO-Biezenmortel heeft Contact50 op zich genomen om alle KBO-activiteiten in Biezenmortel voor te zetten. In samenwerking met de coördinatoren van de andere werkgroepen en vrijwilligers in Biezenmortel zorgt Marcel Nelissen voor de beloofde continuïteit. Zo kunnen bingo, biljarten, carnaval, jeu de boules, kaarten, kerstviering, koffie-uurtje en wandelen als vanouds doorgaan. Coördinator Marcel Nelissen heeft een zetel in het Algemeen Bestuur en vertegenwoordigt Contact50 bij contacten met andere instanties die specifiek de leden en inwoners van Biezenmortel betreffen.

Coördinator:.

Nieuwjaarsborrel
Op de tweede woensdag van het jaar wordt, bij het Koffiemomentje in Biezenmortel, een nieuwjaarsborrel geschonken. Belangstel­lenden zijn welkom van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Carnavalsbrunch
Samen met het bestuur van de Vorselaer en de werkgroep Biezenmortel wordt een Carnavalsbrunch in de Vorselaer gehouden. Aansluitend is er een feestmiddag

Koffie-uurtje
Elke tweede woensdag van de maand wordt er, samen met de werkgroep Biezenmortel, in de Vorselaer een Koffiemomentje georganiseerd. Alle leden zijn van 10:00 uur tot 12:00 uur welkom voor een gezellig samenzijn. Regelmatig zijn er ook optredens van een muziekgroepje, wordt er een spreker uitgenodigd over een actueel onderwerp of vertelt iemand over een bijzondere hobby.

U hoeft u niet aan te melden. Kosten zijn € 2,00.

Contactpersonen:.

Rian Moonen 📱 06-10292917
Riet Verhoeven 📱 06-51945601

Contact50 Udenhout bord Biezenmortel
Scroll naar boven