WG6 Koffiemomentje

‘ t Koffiemomentje is een vrijwilligersproject voor ouderen vanaf 55 jaar uit Udenhout en Biezenmortel, die om uiteenlopende redenen niet goed meer in staat zijn sociale contacten voor zichzelf te organiseren en daarbij hulp kunnen gebruiken. Een keer per week tijdens een gezellige ochtend, nemen ze onder ’t genot van een kopje koffie de week door, spelen bijvoorbeeld een spelletje en hebben een gezamenlijke lunch. Als het nodig is worden de deelnemers thuis opgehaald en weer teruggebracht.

De wijkverpleegkundigen die werkzaam zijn in Udenhout en Biezenmortel bekijken of iemand kan deelnemen aan ’t Koffiemomentje.

Door hun deelname aan ’t Koffiemomentje blijven deze ouderen binnen onze gemeenschap actief, houden ze een sociaal netwerk en blijven ze betrokken bij hun omgeving. Hun mantelzorgers krijgen bovendien wat tijd voor zichzelf.
In het Kruisgebouw aan de Zeshoevenstraat zijn er op dit moment drie groepen actief, op dinsdag, woensdag en donderdag. De kosten voor deelname zijn € 2,50 per keer.

Inlichtingen inwinnen en aanmelden kan door op een van de ochtenden even binnen te lopen of te bellen met een van de coördinatoren.

Coördinator voor dinsdag: 📱 06-26812328
Coördinator voor woensdag: 📱 06-20127891
Coördinator voor donderdag: 📱 06 14 55 25 21

Contact50 koffiemomentje
Scroll naar boven